Proeverij LeerCRKL Werken in de netwerksamenleving 20 APRIL UTRECHT

Op maandag 20 ARPIL 2015  is 15:30 tot 20:30 de eerste proeverij voor de  leerCRKL “werken in de netwerksamenleving” in Utrecht.  De proeverij is een bijeenkomst met een thema waar je met anderen eigen ervaringen deelt en je ervaring opdoet met een leerCRKL. Je betaalt 80 euro voor een de bijeenkomst inclusief diner en na de eerste keer beslis je over definitieve deelname aan de LeerCRKL Werken in de Netwerksamenleving  . Er zijn nog 6 plekken over reageer snel hier als je nog mee wilt doen!

Thema Werken in de netwerksamenleving:

Publieke organisaties zoeken in de netwerksamenleving naar een nieuwe rol en concrete inzet. Hiervoor zijn geen receptenboeken; het is een kwestie van “learning-on-the-job”. De verticale verantwoording kennen we wel, maar hoe ga je te werk in een netwerk van gelijkwaardige partners? Hoe stuur je als publieke organisatie in netwerken?

  • Hoe waarborg je publieke belangen en waarden?
  • Hoe ga je om met publieke verantwoording?
  • Op welke wijze houd je het speelveld open?
  • Wat breng jij in in het co-creatiespel?
  • Hoe versterk jij jezelf in het  werken in de netwerken?
  • Hoe zorg je voor randvoorwaarden binnen jouw organisatie

KLIK HIER VOOR MEER INFO OVER:LeerCRKL Werken in de Netwerksamenleving

 

Bekijk bijgaande film voor een impressie van CRKL: https://www.youtube.com/watch?v=JunYrbyjxfM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>