De ervaring van Willem van den Berg in een leerCRKL

Willem van den Berg

Willem van den Berg

Op dinsdagmiddag 7 oktober vond de tweede leerCRKL “organisatievernieuwing”  plaats.  Een van de deelnemers, gemeentesecretaris Willem van den Berg, schreef hierover het volgende:

Ik kom net terug van een leerCRKL organisatievernieuwing, georganiseerd door Jan Hof en Rens Meijkamp van www.crkl.nlWat een prachtige ervaring om met hen en met de andere gasten, Cees Hoogendijk, van het humaniserend organiseren, Marcel Brands van Waterschap Dommel en Mieke Span van het Ministerie van I&M diepgaand het vernieuwen van organisaties te doorvorsen. Ieder op zijn of haar eigen wijzen dragen wij allen met passie bij aan de veranderingen, die op dit moment in de samenleving en bij de overheid plaatsvinden.
Het was een warm bad met veel diepgang, met veel reflectie en inspiratie. Ik gun deze bijeenkomsten van harte aan elke leider in het publieke domein. Het verdiept persoonlijk maar laat je ook kennis maken met andere geledingen van de overheid. En dat leidt tot meer begrip en vertrouwen en kan de basis zijn voor betere samenwerking tussen overheden.Het helpt om de overheid en dus het land beter te maken.

Ik roep daarom al mijn collega-overheidsmanagers op om deel te nemen aan Leercirkels, zoals die georganiseerd worden door CRKL (www.crkl.nl).

“Samen groeien in ieders belang”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>